Dit kan een EMB bloedtest jou brengen!

Heb jij vage klachten en kan je niet plaatsen waar dit aan ligt? Na eindeloze onderzoeken wil jij weten op welk gebied je tekorten hebt en waar bij jou eventuele blokkades zitten. Een EMB bloedtest is dé oplossing! Een EMB bloedtest kan jou veel informatie geven over je gezondheid. De test is namelijk zeer uitgebreid en geeft inzicht in welke tekorten je moet wegwerken om weer beter in balans te komen. Door middel van de EMB bloedtest krijg jij waardevolle informatie in handen om mee verder te kunnen!

Is de EMB bloedtest betrouwbaar?

Er wordt veel gesproken over de betrouwbaarheid van de EMB bloedtest. Echter heb ik ervaren dat de uitslagen van de EMB bloedtest duidelijk aansluiten bij de klachten die mijn cliënten ervaren. De EMB bloedtest is een momentopname, net zoals reguliere bloedtesten dat zijn. De uitslagen geven je echter zoveel inzichten dat je kunt spreken over waardevolle informatie over je gezondheid. Zelf vind ik de EMB bloedtest in combinatie met een coachingstraject het meest zinvol. We gaan dan uit van de inhoud van de EMB bloedtest, maar gaan daarnaast ook zelf op zoek naar de oorzaken van je klachten. Dit vult eventuele missende informatie uit de EMB bloedtest mooi aan waardoor je heel gericht stappen kunt gaan nemen naar een leven zonder klachten.

Hoe werkt de EMB bloedtest

De EMB bloedtest is een Energetisch Morfologische bloedtest die naast de basis hematologie kijkt naar informatie uit de trillingen in je bloed. Hieruit kan de EMB bloedtest veel gegevens halen over tekorten, disbalansen en blokkades in jouw lichaam. Middels een vingerprik neem ik bloed af en stuur deze op naar het laboratorium waar ze het bloed verder onderzoeken. De resultaten van de EMB bloedtest krijgen we terug in een uitgebreid rapport. Deze neem ik samen met jou op een begrijpelijke manier door. Op basis van de uitslag van de EMB bloedtest kijken we naar een aansluitende leefstijl en supplementen advies.

Antwoorden op jouw onbegrepen klachten

Soms kom je er niet helemaal achter waar je vage klachten vandaan komen. In dat geval is de kans groot dat de onderliggende oorzaken dingen zijn waarvan je het niet had verwacht. Door een EMB bloedtest te combineren met coaching krijg je een compleet beeld van jouw gezondheid en antwoord op jouw vragen. Het kan net dat missende stukje informatie zijn die jou helpt aan een energieker en gezonder leven.

Meer weten? Neem contact op met praktijk Marjolein Janssen

Wil jij meer weten over de EMB bloedtest of een afspraak maken? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar marjolein@praktijkmj.nl of bel/app naar: 06-19287943.