Lifestyle coach

Omdat je als mens een geheel bent en je graag in balans wil zijn op alle vlakken is het van belang te kijken naar je totale leefstijl plaatje. Om echt die verandering te krijgen en houden in gezondheid, energie en je gelukkig te kunnen voelen is het dus belangrijk om te kijken naar voeding, beweging en stress (mindset). Dat totaalpakket noem je leefstijl!

Wat doet een lifestyle coach?

Als lifestyle coach kijken we naar het geheel. Naar jou in zijn totaal. Hoe sta je nu in het leven, wat is je voedingspatroon, je beweegpatroon en je stresslevel. En hoe kunnen we daar op alle vlakken verbetering in aanbrengen zodat jij weer meer energie, levensvreugde en balans gaat krijgen in je hoofd en je lichaam. Als lifestyle coach neem je alle vlakken onder de loep en krijgen we een duidelijk beeld van hoe het nu staat met je gezondheid en op welke vlakken en welke stappen je kunt gaan nemen om hierin verbetering aan te brengen. Je leert dus wat goed voor je is en wat slecht voor je is. Zo zal je in de toekomst je bewuster zijn van wat je eet, hoe je beweegt en hoe je omgaat met stress. Jij leert hoe je goed voor jezelf kan zorgen zowel geestelijk als lichamelijk.

Wat kunnen klachten zijn van een slechte leefstijl?

Dat zijn dus echt bijna alle klachten die ik ook heb genoemd bij hormoonklachten, stressklachten en burn-out klachten. Denk hierbij aan; Lastig kunnen afvallen, pms klachten (premenstruele klachten), diverse gezondheidsklachten, overgangsklachten, oestrogeen dominantie, darmklachten, slaapproblemen, insuline resistentie (suikerschommelingen/energiedips), menstruatieklachten, moodswings, aankomen, laag libido, wisselende stemmingen, vruchtbaarheidsproblemen enzovoorts.

De voordelen van een lifestyle coach

De voordelen van een lifestyle coach zijn logischerwijs dat je je problemen/klachten bij de kern gaat aanpakken en op alle gebieden aan de slag gaat om van de klachten af te komen. Gelukkig kun je dus door een gezonde leefstijl te gaan hanteren van deze klachten afkomen.
Door gebruik van de juiste voeding en een goed voedingsadvies (geen dieet) kun je weer opnieuw de goede balans tussen lichaam en geest krijgen. Door het juiste beweegadvies ga jij resultaten boeken op gebied van afvallen, je hormoonhuishouding en het krijgen van meer energie. Door het aanpakken van je stressniveau en mindset ga je zowel biologisch als psychologisch werken aan jezelf. De totale leefstijl aanpakken zorgt voor een gezonder, sterker, positiever en evenwichtiger persoon! En als extra krijg je een sterker immuunsysteem!