Marjolein Janssen

Hormoonfactor trainer en Stressoloog. En ben ervan overtuigd jou weer de beste versie van jezelf te laten worden!


Hai aangenaam, ik ben Marjolein Janssen, op dit moment 42 jaar, getrouwd, moeder van 3 kinderen en we hebben een hele lieve hond Puk. Mijn passie is het om jou weer je oude of juist nieuwe zelf te laten zijn met hormonen die voor je werken in plaats van tegen je en je stressbestendig te maken! Zelf heb ik jarenlang last gehad van menstruatieklachten, PMS klachten (premenstrueel syndroom). Dat betekende dat ik me eigenlijk 2 weken in de maand lekker voelde en energiek en de andere 2 weken echt futloos en humeurig. Ik ging zelf op zoek naar waar deze klachten vandaan kwamen en hoe ik ze op kon lossen.

Hormoon- en stresscoach

Na de geboorte van ons derde kind wilde ik geen anticonceptiepil meer slikken omdat ik me daar niet meer goed bij voelde. Allemaal kunstmatige hormonen die je alleen maar vlak maken en waardoor ik me niet mezelf voelde. Ik wist dat ik me beter kon voelen dan ik deed. Ik ging veel boeken lezen over hormonen, stress, DNA, hersenen, gezonde voeding en leefstijl. 

Toen ik het boek las “Hormoonbalans voor vrouwen” van Ralph Moorman vielen voor mij de puzzelstukjes op zin plaats. Ik begreep ineens waar ik al die jaren last van had gehad. Maar ik wist nu ook wat ik eraan kon doen. De resultaten ondervond ik snel en ik was enthousiast om ook andere vrouwen hier bekend mee te maken en zich weer energiek en blij te laten voelen. Ik ben de opleiding Trainer Hormoonfactor bij Sonnevelt opleidingen gaan volgen met als mentor Ralph Moorman. Ik heb mijn diploma gehaald en wist dat ik nog verder wilde om ook het onderdeel stress nog beter te begrijpen en mezelf maar ook andere vrouwen goed te kunnen coachen ook op stress gebied.  

Twee weken na het behalen van mijn Trainer Hormoonfactor diploma ben ik direct gestart met de opleiding Stressologie van Jurgen Spelbos. Ook dit diploma heb ik inmiddels in de pocket! Mijn passie is het om jou weer je oude of juist nieuwe zelf te laten zijn met hormonen die voor je werken in plaats van tegen je en je stressbestendig te maken! Wie kan jou dan nog wat maken?!

Je mag me natuurlijk ook altijd mailen om je vragen te beantwoorden, hopelijk zie ik je snel in mijn Praktijk!

Liefs,

Marjolein Janssen